Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن اوروجی روز چهارشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، هدف از برگزاری مانور زلزله را آموزش صحیح دانش آموزان با این پدیده و اقدام‌های لازم برای مقابله با آن عنوان کرد و افزود: پناه‌گیری صحیح و تخلیه اضطراری مدرسه ۲ موضوع مهمی است که در این مانور مورد تاکید قرار گرفت.

به گفته وی، با برگزاری این‌گونه مانورها، آمادگی دانش آموزان و آحاد جامعه برای مقابله با حوادث طبیعی ازجمله زلزله افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آموزش دوره‌های امداد و نجات را از راه‌های اصلی برای مقابله با آسیب‌های زلزله عنوان کرد و افزود: دانشآموزان درطول سال آموزش‌های مختلف ازجمله خروج اضطراری و پناهگیری را فرامی‌گیرند و طبق توصیه مسئولان مدارس به اعضای خانواده نیز آموزش می‌دهند.

اوروجی با بیان این‌که این مانور به‌صورت نمادین با حضور دستگاه‌های امدادی در مدرسه شهید رجایی و نیایش قم برگزار شد، خاطرنشان کرد: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی،‌ مرکز اورژانس ۱۱۵،‌ هلال‌احمر و شهرداری ازجمله سازمان‌های حاضر در این برنامه بودند.

به گفته وی، بیست و یکمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با حضور دستگاه‌های اجرایی استان با محوریت آموزش‌وپرورش و سازمان دانش‌آموزی در ۲۰ مدرسه دیگر برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان شهرداری‌ها،‌ بخشداری‌ها، نظام‌مهندسی،‌ راه و شهرسازی،‌ حمل‌ونقل و پایانه‌ها، فرمانداری، شرکت مخابرات، فناوری اطلاعات، شرکت توزیع نیروی برق، مرکز بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی، محیط‌زیست، شرکت گاز، جهاد کشاورزی، شرکت آب و فاضلاب، هواشناسی، بنیاد مسکن و آبفای روستایی در بیست و یکمین مانور سراسری زلزله و ایمنی قم حضور داشتند.

از مجموع ۶۶۵ مدرسه فعال در قم، ۵۰ درصد از لحاظ سازه‌ای کاملا ایمن است؛ ۲۵ درصد مدارس دارای حداقل‌های سازه‌ای است و باید با مقاوم‌سازی ایمن شود که حدود ۲ تا ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

۲۵ درصد مدارس معادل ۱۲۰ مدرسه که درمناطق شهری و روستایی قرار دارد، تخریبی است و باید مجددا ساخته شود که نیازمند حدود هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است.

در سال تحصیلی جاری حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز به جمعیت دانش‌آموزی استان قم افزوده‌شده و حدود ۲۶۵ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند؛ در حال حاضر حدود ۶۶۵ مدرسه با ۶ هزار و ۷۸۳ کلاس درس در قم فعال است.

برچسب‌ها اجتماعی سازمان مدیریت بحران کشور قم آموزش و پرورش زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی سازمان مدیریت بحران کشور قم آموزش و پرورش زلزله اجتماعی سازمان مدیریت بحران کشور قم آموزش و پرورش زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش

براساس فیلمی که منشر شده، ناظم مدرسه وقتی متوجه می‌شود کودک ۷ ساله در حال خفه‌شدن است او را از مرگ حتمی نجات داده.

به گزارش صدای ایران به نقل از رکنا،براساس فیلم، ناظم مدرسه وقتی متوجه می‌شود کودک ۷ ساله در حال خفه‌شدن است او را از مرگ حتمی نجات داده تا اتفاق تلخی که یک‌ماه قبل برای دانش‌آموز ۱۱ ساله نسیم‌شهری رخ داد، تکرار نشود. آقای ناظم که این روز‌ها حسابی معروف شده، ماجرای فیلم و نجات کودک را بازگو کرد.



سعید رنجبر، ناظم دبستان پسرانه میثاق در پیکانشهر در مورد روز حادثه گفت: ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه روز یکشنبه بود که زنگ تفریح را به‌صدا درآوردم و در راهرو مشغول هدایت دانش‌آموزان به حیاط مدرسه بودم. معلم کلاس اول با ترس و استرس سراغم آمد و گفت یکی از دانش‌آموزان لقمه در گلویش گیر کرده و نمی‌تواند نفس بکشد.

سریع بچه را از کلاس به داخل راهرو آورد و متوجه شدم راه تنفس او بسته شده است و پسر هفت‌ساله در حالت خفگی قرار دارد. همه همکارانم استرس داشتند، اما من که نجاتگر هلال‌احمر هستم و دوره‌های امداد و نجات را گذرانده‌ام بدون استرس کودک را در آغوش گرفتم و با انجام اقدامات اولیه، لقمه بزرگی را که در گلویش گیر کرده بود، خارج کردم و راه تنفس دانش‌آموز کلاس‌اولی باز شد. 

رنجبر با بیان این‌که از این موارد زیاد رخ می‌دهد، گفت: همکارانم دستپاچه شده و ترسیده بودند و نمی‌دانستند چگونه لقمه را از گلوی کودک خارج کنند، اما به‌خاطر دوره‌های امداد و نجات می‌دانستم خونسردی اصل اول برای اقدام به نجات است و توانستم راه تنفس کودک را باز کنم. او در مورد واکنش خانواده کودک به این حادثه و نجات جان فرزندشان گفت: معلم به خانواده گفته بود لقمه گیر کرده و من کودک را نجات دادم و آنها نمی‌دانستند حادثه چقدر خطرناک بود. وقتی فیلم آن را دیدند برای من کامنت تشکر گذاشتند و تازه فهمیدند اگر کمی دیرتر به داد او می‌رسیدم ممکن بود جانش را از دست بدهد.

آقای ناظم در پاسخ به این‌که چه حسی از انتشار فیلم نجات کودک در فضای مجازی و تبدیل‌شدن به قهرمان دارد، گفت: نمی‌دانستم فیلم در فضای مجازی بازخورد داشته و فقط برای آموزش به همکارانم آن را در صفحه شخصی خودم منتشر کردم. خوشحالم که توانستم با آموزش‌هایی که دیده بودم جان کودک را نجات دهم. برای من اول حفظ خونسردی و نجات جان کودک مهم بود و به پخش‌شدن فیلم به این صورت فکر نمی‌کردم. ناظم مدرسه تاکید کرد: معلمان و کادر مدرسه باید آموزش کمک‌های اولیه را فرابگیرند، چراکه این اتفاقات ممکن است در مدارس رخ دهد.

قرار شد در مدرسه خودمان با همکاری هلال‌احمر برای معلمان دوره‌های آموزشی را برگزار کنیم. بهتر است آموزش‌وپرورش از هلال‌احمر کمک بگیرد و برای همه معلمان این دوره‌ها را برگزار کند.

دیگر خبرها

  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • مانور سراسری مبارزه با زنگ زرد گندم در آذربایجان غربی آغاز شد / مبارزه بر علیه بیماری‌های برگی در بیش از ۲ هزار هکتار از مزارع غلات استان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس