Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@15:59:26 GMT

استحکام مطلوب ساختمان ها در قم

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۵۳۶۲۲

استحکام مطلوب ساختمان ها در قم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،مقومی،رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم دیشب به مناسبت پنجم دی روز ملی ایمنی در برابر زلزله در برنامه گفت و گوی خبری سیمای مرکز قم گفت: پس از زلزله بم در ۵ دی ماه ۱۳۸۲ و تدوین مقررات ملی ساختمان، استحکام ساختمان‌های جدید در کشور و قم نسبتا مطلوب است به گونه‌ای که در زلزله‌های پس از بم، با کاهش قابل توجه تلفات روبه رو بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه طراحی، نظارت و اجرا سه مرحله مهم در ساخت یک ساختمان است افزود: آن چه امروزه به آن کمتر توجه می‌شود بحث اجراست که در بیشتر مواقع با تخلف و تبدیل آن به جرائم ریالی از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، همراه است.

رئیس نظام مهندسی قم تصریح کرد: مهندسان ناظر، فقط وظیفه انطباق اجرا با نقشه را بر عهده دارند، اما آنچه مهم است اجرای خوب و درست یک ساختمان است که بر عهده مجریان است.

مقومی گفت: استفاده از مجریان بدون صلاحیت موجب شده که عمر ساختمان‌های جدید الاحداث کاهش یابد و بر اساس آمار غیررسمی از ۳۵ سال به حدود ۲۵ تا ۳۰ سال برسد.

او تصریح کرد: مرحله طراحی و نظارت به علت کنترل همه مقررات ملی ساختمان با مشکل مواجه نیست و استحکام بنا‌ها مناسب است، اما در مرحله اجرا، باید دقت بیشتری از سوی مردم صورت گیرد تا عمر ساختمان‌ها نیز افزایش یابد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان از مردم خواست برای ساخت و ساز‌های خود از مشورت‌های فنی این سازمان بهره‌مند شوند تا ساختمان‌های مستحکم و با عمر مفید بالا بسازند.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی ایمنی در برابر زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست

معاون سازمان شیلات ایران گفت: وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید مصطفی بهشتیان  درباره وضعیت فعلی ماهیان خاویاری دریای خزر با بیان اینکه این گونه ماهیان مهمترین و با ارزش‌ترین گونه اقتصادی دریای خزر محسوب می‌شوند، گفت: وضعیت ذخایر ماهیان خاویاری طی سال‌های گذشته همواره رو به کاهش بوده و به همین دلیل از سال 1389 با توافق سران پنج کشور حاشیه دریای خزر صید تجاری این گونه از آبزیان ممنوع شد و در حال حاضر صید آن فقط با اهداف تحقیقاتی و بازسازی ذخایر صورت می‌گیرد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران ادامه داد: آنچه مسلم است اینکه وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است.

به گفته وی، همچنین وجود کمیسیون منابع زنده خزر فرصتی است که می‌توان با بهره گیری از آن همکاری و هماهنگی بیشتری بین کشور‌های حاشیه دریای خزر به وجود آورد و این ذخایر ارزشمند را از خطر نابودی حفظ کرد. این کمیسیون هر ساله با حضور کشور‌های عضو شامل ایران، روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان جلساتی در خصوص حفاظت و مدیریت بهره برداری از ذخایر مشترک ابزیان دریای خزر تشکیل می‌دهد.

وی در خصوص عمده‌ترین عوامل ایجاد این مسأله و وضعیت نامساعد و غیرقابل قبول در دریای خزر بوده‌اند، اظهار داشت: تغییرات آب و هوا و کاهش کیفیت‌های محیطی آبی، فقدان مدیریت هماهنگ و کار‌آمد بر این ذخایر مشترک در بین پنج کشور حاشیه دریای خزر، فشار صید غیرقانونی و عدم وجود قوانین مناسب و بازدارنده جهت پیشگیری از صید غیرمجاز و غیر قانونی، روند رو به تخریب رودخانه‌ها و دریا به عنوان محل تخم ریزی و زیستگاه ماهیان با توجه به نقش آن‌ها در حفظ و افزایش ذخایر آبزیان از جمله مهمترین این عوامل محسوب می‌شوند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، تأکید کرد: عدم تکثیر مناسب و کافی ماهیان خاویاری توسط کشور‌های حاشیه خزر به علت مشکلات اقتصادی آن‌ها و تمرکزشان بر استخراج منابع و مخازن نفت و گاز فقدان شناخت مناسب و پایین بودن آگاهی عمومی از مسائل زیست محیطی و بی‌توجهی جوامع محلی به آن در حفاظت و بهره برداری از ذخایر، نگاه اقتصادی و انتفاعی صرف بهره برداری از ماهیان و عدم توجه به برداشت پایدار مسئولانه از منابع آبزی و عدم وجود سیستم کارآمد حفاظت از منابع آبزی به دلایل متعدد از دیگر عوامل ایجاد وضعیت نامساعد آبزیان دریای خزر به ویژه ماهیان خاویاری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هوای خراسان‌شمالی ۱۰ درجه خُنک‌تر می‌شود
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • مهم ترین تفاوت های پیچ خشکه و معمولی