Web Analytics Made Easy - Statcounter

اظهارات یکی از مهمانان شبکه ۳ تلویزیون درباره توطئه آمیز بودن شیوع ویروس کرونا، موجب انتشار یادداشتی در الف با عنوان " اسباب تمسخر دینداری نشویم ..." شد که با نظرات متعدد مخاطبین همراه شد.  برخی از آنها را می‌خوانید:

* تو دنیا خیلی از چهره ها و متفکرین نظریات متفاوتی رو مطرح میکنن که نه دلیل محکمی براش دارن و گاهی نه حتی در حیطه تخصصی خودشون هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی هیچوقت مورد حمله قرار نمیگیرن.

*شمای نویسنده بیا ادعای ایشون را به چالش بکش و نه این که فقط بگویی تمسخر. چون نمی توانید رد یا تایید کنید این ادعاهای ایشون رو.

*{پاسخ به نظر بالا}خوب ردش همینه که قیاس بیماری قند با کرونا از یک عقل سلیم به دور هست. چرا که بیماری  قند واگیر نیست و اگر کسی خودش رعایت کنه آسیبی از یک بیمار دیابتی نمی بیند اما کرونا برعکس.

*کل این بحث راجع به مسایل سیاسی بود نه پزشکی. ایشون هم رئیس فرهنگستان مرتبط به علوم فلسفی و اسلامی هستن. استفاده از سلاح بیولوژیک هم چندین دهه ست که مورد آزمایشه و خیلی خیلی محتمله. بنابراین نظرات نویسنده این مقاله زیادی از اون وریه . کامنتها هم که زیادی ایرونی !!!

*نود درصد افرادی که اومدن اینجا و به ایشون توهین میکنن ، اصلا اون برنامه رو ندیدن و نمیدونن چی گفته شده. فقط چون میشه به این بهانه به مسایل مذهبی حمله کرد یا باورهای مذهبی رو مسخره کرد ، اومدن و دارن تند تند لایک میکنن. و جالبتر مقاله این نویسنده ست که مثلا به اسم دفاع از دینداری ، داره حمله میکنه به چیزهایی که خودش دوست نداره .

*... منم ممکنه نظرات پزشکی داشته باشم ولی هیچ وقت به عنوان کارشناس تو تلویزیون نظر پزشکی نباید ازم بخوان بدم

*خیلی وقت است که عده زیادی دین را به مسخره کشیده اند اما متاسفانه بسیاری اگاهانه به این موضوع دامن میزنند و بهره های سیاسی و اقتصادی خودشان را اینگونه تامین میکنند.

*... بهتر هست که افراد  آشنا به علوم روز در  سمتهای مدیریتی  قرار گیرند و  در حد امکان افراد آگاه به صدا و سیما دعوت شوند ...

*قابل توجه نویسنده محترم، ای کاش قبل از نگارش این مطالب به جایگاه علمی و اجتماعی میهمان برنامه توجه می کردید که شخصی اهل تحقیق و باتقوی بوده و از ستیزهای دیرینه با مذهب در طول تاریخ اشراف دارد. بسیاری از دولتمردان جهان و کارشناسان آمریکا و یا چین را عامل احتمالی تولید و گسترش ویروس کرونا دانسته اند حال شما می خواهید تطهیر این قدرتها را القا کنید؟ اگر شما هم دلیل محکمی ندارید که این ستیز با مذهب می تواند باشد چرا علیه حرفهای یک عالم به اینصورت جبهه گیری می کنید؟ چرا رسانه های بیگانه و سران برخی دولتهای غربی قم و اماکن مذهبی را عامل شیوع کرونا دانستند؟ آیا این خالی از منظور و بی ارتباط با مذهب نیست؟ کسی دین را با سخنان یک عالم مسخره نمی کند! مگر کسی که در دلش مرض باشد.

*...حتی رهبری عزیز که خداااایی دمش گرم، راجع به مسئله ای که تخصص نداره، می‌فرمایند من تخصص ندارم...ماشالله برخی از روحانیون راجع به هوا فضا، اخترشناسی، پزشکی، علوم نظامی و..... اظهار نظر میکنن.

***

درباره زلزله تهران، مصاحبه ای با دکتر بهرام عکاشه، زلزله‌شناس در الف با عنوان " پایتخت را باید به جغرافیای امن تری انتقال دهیم " منتشر شد که با نظرات متعدد مخاطبین همراه شد. برخی از آنها را می‌خوانید:

*قیمت مسکن در تهران باید مانند قیمت نفتی بشود که به یکباره نزول کرد کارشناسان زلزله پیش بینی کرده اند زلزله های خفیف گسل مشا پیش زمینه زلزله 7 ریشتری است سرورهای کامپیوتری مراکز خیلی تاثیر گذار را به شهرهای امن ببرید.

*هیچ جای این کشور از خطرات بلایای طبیعی مصون نیست. انتقال پایتخت طرحی هزینه بر و بی فایده است. باید ایمن سازی ساختمانهای قدیمی و ساخت ساختمانهای ایمن جدید در دستور کار قرار گیرد.

*مرحوم گل اقا کاریکاتوری از دکتر عکاشه در سال 68 داشت که بزودی در تهران زلزله خواهد امد از اون موقع الان 30سال میگذره

*زلزله خطرناک تهران کل کشور را تحت تاثیر قرار میدهد چون تمام مراکز اقتصادی و سیستم های کامپیوتری و مخابراتی از تهران تغذیه میشوند

*اگر قراره {پایتخت}منتقل بشه زودتر دست به کار شوید. یک سوال داشتم چرا ژاپن شهرهای خود را منتقل نمیکند؟

*اون مسئولین بی مسئولیتی !!!!! که با انگیزه های گوناگون !!!!! چشمهاشون رو بر روی آینده شهر و شهروندان بستند و اجازه ساخت و ساز برج های سر به فلک کشیده در خیابون های باریک (بخوانید : کوچه ها !!!!!) را دادند ، بدون هیچ هراسی از زمین لرزه های هولناک و ..... !!!!!!!

*آقای عکاشه چرا اون موقع نظر نداده که این همه ساخت و ساز در تهران صورت نگیرد مخصوصا مسئولان که بالا شهر هم هستند و زلزله خیز تر است.

*موضوع انتقال پایتخت سیاسی یک چیز است، تجمع 15درصد جمعیت کشور در یک شهر چیز دیگری است، حتی اگر همه جمعت هشتاد میلیونی را هم شهر نشین حساب کنیم ، امروز باید هشتاد شهر یک میلیونی داشتیم، تجمع جمعیت در تهران، هم جلوی پیشرفت سایر نقاط را گرفته و هم بحران های محیط ریستی ، کمبود آب و گرانی مسکن را به وجود آورده است.

*آقای پروفسور عکاشه زلزله شناس است ولی متخصص شهرسازی نیست. انتقال پایتخت امری بسیار پیچیده و زمان بر و پرهزینه است و در ایران البته گرفتار باندبازی و سیاسی کاری شدید هم هست و به این دلایل نشدنی است! باید راهی اندیشیده شود تا امکانات در سراسر کشور به طور متعادل و متناسب و متوازن توزیع شود و آن وقت توزیع جمعیت صورت بگیرد.

* تا فاجعه رخ نده و مجبور نشن پایتخت انتقال نمیدن شب زلزله تا صبح مردم صد بار مردن و زنده شدن.

*نه بخاطر زلزله بخاطر حق آب و گل ما هفت نسل تهرانیها هم که شده باید تهران تخلیه بشه!گام اول کنترل ورودی به دانشگاه ها و سربازخانه های تهران است این دو از اصلی ترین کانون های ورود و پاگیر شدن غیربومی ها به تهران هستند

*انتقال پایتخت باکاهش شدید جمعیت همراه است و در صورت هرگونه بحرانی به سرعت قابل کنترل با اینکه در این زمینه قانون وجوددارد چرا دولت در برابر انتقال مقاومت میکند حداقلش اینه که الودگی هوا ترافیک تمرکز شدید جمعیت کاهش پیدا میکنه.

***

درباره مبتلایان و شرایط ویروس کرونا در کشور، یادداشتی در الف با عنوان "آمار صعودی کرونا و سکوت مسئولین"منتشر شد که با نظرات متعدد مخاطبین همراه شد. برخی از آنها را می‌خوانید:

*متاسفانه کارکنان مراکز بهداشتی و بیمارستانی هم اسیر دست سیاسیونی شده اند که مانند آمارهای تورم، بیکاری و اشتغال و دهها آمار دیگر واقعیات را کتمان می کنند و به پزشکان و دانشکده های پزشکی فشار می آورند که بر اساس سیاست دولت عمل کنند.

*مسولین ما بیشتر پیگیر امار کرونا در اروپا و امریکا هستن و از تعدا بالای اونا احساس غرور میکنن

*وضعیت در خوزستان واقعا بحرانیست. تصمیم‌گیری درست می‌خواهد اگر وضع به همین منوال پیش رود شیوع شدید در کل کشور قطعیست.

*دولتی ها که مدعی اند دارند افراد با نشانه های خاموش پیدا می کنند اما چطوری الله عالم است ما که طرف رو به قبله نباشد که تست گرفته نمی شود حالا چطور افراد بی نشانه کرونا پیدا می شوند ما که نفهمیدیم

*خود آقای روحانی و همکاران ایشان آیا حاضر هستند که فقط یک روز با مترو در این شرایط سفر کنند؟؟؟! آقای روحانی لطفاً جواب بنده را بدهند حتماً.

*چطور امکان داره در شهر شلوغی مثل تهران که همه تو هم می لولن، که نه فاصله اجتماعی رعایت میشه و نه هیچ چیز دیگه ای ، آمار انقدر کم باشه.کاری که از دست من یک نفر بر نمی آید، روز و شب دعا می کنم آمارتون درست باشه.

*مردم ماسک‌ها و دستکش‌های استفاده شده و آلوده را داخل سطل‌های زباله می‌اندازند. در این شرایط خطر جدی افراد زباله‌گرد و کارگران شرکت‌های بازیافت را تهدید می‌کند و این قشر بیشتر از سایر افراد جامعه در معرض ابتلا به بیماری کرونا قرار گرفته‌اند.

* به همت  متخصصان کشورمان بسیاری از نیازهای داخلی کشور به ماسک، لوازم بهداشتی، کیت تشخیص بیماری و ... ساخته شد و علاوه بر خودکفایی داخلی حتی به کشور صنعتی پیشرفته‌ای مثل آلمان هم صادر شد.

*فعلا که خود ترامپ و آمریکا عملکرد بسیار بدی در مبارزه با کرونا داشته و چین خیلی موفقتر عمل کرده.

*علت رشد امار این است که قبلا فقط از افراد بستری یا باعلایم شدید تست گرفته میشد اما الان درحال غربالگری برای افزایش امارتستهای انجام شده هستند وازافراد باعلایم خفیفتر هم تست کرونا گرفته مبشود، همچنین از کادر درمانی بدون علامت هم دارن به صورت گروهی تست میگیرن که این نیز باعث افزایش امار مبتلایان شده . اما امار بیماران بستری وبدحال وامارفوتی ناشی از کرونا درحال کاهش است.

منبع: الف

کلیدواژه: انتقال پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۱۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • دستگیری ۲۸ عضو شرکت‌های هرمی در شهریار
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود