Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:12:14 GMT

۷۰ درصد مدارس قم در مقابل زلزله مقاوم هستند

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۷۵۰۸

۷۰ درصد مدارس قم در مقابل زلزله مقاوم هستند

احمدرضا اجتهادی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر این‌که ایمنی مدارس اولویت اصلی اداره‌کل نوسازی مدارس است، افزود: این مدارس باید با تامین اعتبار مقاوم‌سازی و یا تخریب و بازسازی شود تا به شرایط مطلوب برسد.

وی اضافه کرد: امسال بخاری گازی در ۳۰ مدرسه جمع‌آوری و این مدارس به لحاظ دستگاه‌های سرمایشی و گرمایشی استانداردسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که نگاه ویژه‌ای به مناطق روستایی داریم، ادامه داد: دستگاه‌های سرمایشی و گرمایشی غیراستاندارد در مدارس روستایی نداریم، ولی داخل مدارس شهری وجود دارد که اصلاح خواهد شد.

اجتهادی در ادامه با بیان این‌که سرانه آموزشی به ازای هر دانش‌آموز ۴.۲ مترمربع فضای آموزشی است، گفت: میانگین سرانه کشوری ۵.۲ مترمربع و سرانه استاندارد آموزشی کشور ۸.۴ مترمربع می‌باشد که استان قم فاصله قابل‌توجهی با سرانه استاندارد دارد.

وی با تاکید بر این‌که تمام تلاش این است تا به سرانه آموزشی میانگین کشوری نزدیک شود، افزود: با توجه به این‌که سرانه فضای آموزشی در استان قم نسبت به میانگین کشوری یک مترمربع فاصله دارد و از سوی دیگر جمعیت دانش‌آموزی استان نیز ۲۷۰ هزار نفر است، باید ۲۷۰ هزار مترمربع به سرانه آموزشی استان افزوده شود تا به میانگین سرانه کشوری برسیم.

وی اضافه کرد: با فرض بر این‌که جمعیت دانش‌آموزی ثابت بماند، برای جبران این کمبود در پنج سال، باید سالانه ۲۵ مدرسه احداث شود.

مدیرکل نوسازی مدارس قم در عین حال ادامه داد: با توجه به مهاجرپذیری و نرخ زاد و ولد در استان قم، سالانه به‌طور میانگین ۱۰ هزار دانش‌آموز به جمعیت دانش‌آموزی استان افزوده می‌شود که برای تامین مدارس این تعداد دانش‌آموز نیز سالانه ۲۵ مدرسه ۱۲ کلاسه شهری باید احداث شود.

به گفته وی، برای جبران کمبود سرانه آموزشی و پوشش دادن تعداد دانش‌آموزانی که هر سال اضافه می‌شود، سالانه باید ۵۰ مدرسه در استان احداث شود تا در پنج سال به میانگین سرانه آموزشی کشور دست یابیم.

وی با اشاره به این‌که پردیسان یکی از مناطقی است که با کمبود شدید فضای آموزشی روبروست، گفت: در حال حاضر ۱۰ مدرسه از محل منابع دولتی و کمک خیران در این منطقه در حال ساخت است؛ ولی در چند سال گذشته رشد جمعیت پردیسان نسبت به تعداد مدرسه‌ای که هر ساله در این منطقه احداث می‌شود، بالاتر بوده است.

به گفته اجتهادی، مناطقی از جمله بلوار غدیر، خیابان ناجا، بلوار ۱۵ خرداد و خیابان کلهری نیز با کمبود شدید مدرسه مواجه هستند.

وی بیان کرد: برای سال تحصیلی جدید ۲۰ مدرسه ۱۲ کلاسه و ۱۰ کلاسه به مجموعه آموزشی استان افزوده می‌شود.

جمعیت دانش‌آموزی استان قم در سال تحصیلی گذشته ۲۷۰ هزار نفر بود؛ در حال حاضر حدود ۷۰۰ فضای آموزشی در استان قم فعال است.

برچسب‌ها قم اداره کل آموزش و پرورش قم وزارت آموزش و پرورش مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم اداره کل آموزش و پرورش قم وزارت آموزش و پرورش قم اداره کل آموزش و پرورش قم وزارت آموزش و پرورش مدرسه سازی جمعیت دانش آموزی سرانه آموزشی فضای آموزشی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از امروز آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: در استان زنجان ۱۱۰۰ مدرسه ابتدایی آماده ثبت‌نام از دانش‌آموزان هستند و حدود ۱۹ هزار و ۱۰۰ کلاس اولی امسال وارد مدرسه خواهند شد که آمارها کاهش تعداد دانش‌آموزان در این مقطع نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به وضعیت نیروهای آموزشی در مقطع ابتدایی در استان، گفت: در حال حاضر با کمبود حدود ۶۰۰ معلم در مقطع ابنتدایی مواجه هستیم که با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده امیدواریم این مشکل برطرف شود.

قاسمی به موضوع ثبت‌نام در محدوده سکونت دانش‌آموزان نیز اشاره کرد و افزود: براساس تاکیدات، والدین فرزندان خود را در مدارسی که در محدوده سکونت خود قرار دارند باید ثبت‌نام کنند، اما اگر فردی مایل به ثبت‌نام در مدرسه خاصی است باید منتظر بماند تا ظرفیت ثبت‌نام‌ها مشخص شود و در صورت خالی بودن فضا امکان ثبت‌نام در مدارس دیگر وجود دارد.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان  تاکید کرد: سعی بر توزیع متوازن امکانات و کادر مجرب در مدارس استان را داریم و تقریبا تفاوت چندانی در رابطه با آموزش در مقطع ابتدایی وجود ندارد و والدین نگران این موضوع نباشند.

او به مدارس غیردولتی فعال در مقطع ابتدایی نیز اشاره کرد و یادآور شد:‌۷۰ مدرسه ابتدایی غیردولتی در استان دایر است که ۶۱۸ کلاس را شامل می‌شود و ۴۵۸۰ کلاس در مدارس دولتی واقع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • سرانه فضای آموزشی در گلستان حدود ۴.۸۵ متر مربع است
  • تامین سرانه‌های آموزشی گرمدره با تخصیص اراضی دولتی
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته